Redan Vinter?

Gisses vad tiden flyger förbi!
Redan mitten på oktober och första snön har fallit i södra sverige har jag hört. Mamma kom hem från jobbet i centrala jönköping igår och sa att det hade snöat massor. Och hon frågar om det hade kommit någon snö där hemma. Inte ens en enda flinga svarade jag. Inte ens snöblandat regn. Det är verkligen lokalt det där.

Hur som. Dem senaste veckorna har det hänt både det ena och det tredje. Vi skulle ha haft spår i skogen med valpkrusen förra helgen. Men då var det riktigt rusk väder så det blev inställt. I söndags när det var dags för bruks igen, ja då hade hela familjen här hemma åkt på magsjuka. Så det har varit en riktig Bajsstuga här hemma. Inte roligt, men nu har vi väll haft vår beskärda del för denna vintern.

Lipton börjar bli en riiiiktig stor gosse. Jag tror bestämt att han är den av alla hundarna (alla två) som vi haft som har riiiiktigt egen personlighet. Han är busig och tuff, men inte dominant. Inte särskillt fåfäng heller. Lite pipig om man tar tag i halsbandet ibland. Det gör ju såååå ont.
Och riktigt barnkär har han blivit, eller, ja han växer ju upp med barn så det är kanske inte så konstigt?
varje gång vi går förbi ett dagis eller en skola stannar han upp och tittar, och söker och vädrar. Han letar nog efter hugo och ska försöka valla hem honom.

Annars är han riiiktigt bra att träna, han är väldigt arbetsvillig, och det är så roligt att se dem utvecklas och se vilka hundar dem blir =)  Vad mer? ja, han har en konstig förmåga att gå upp på ryggstödet på soffan och balanserar som en fullkatt. Han tror nog att han är mindre än vad han är?

Har varit lite dålig på att fota honom nupå senaste tiden, men det kommer lite mobil bilder här =)
Vi ska bli bättre på uppdateringar!!

kram på er!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0