Dagarna rullar på

Och det alldeles för snabbt!!
Gisses, såg att jag inte hade skrivit ett dugg sedan december. Och där med är det ju inte många som läser alls.
Men jag ska bli bättre på att uppdatera nu, nu när allt i livet har lagt sig och vi börjar komma igång igen.

Det var ju en jäkla lång vinter, det vet vi, -25 nästan alla dagar, och lipton trivdes ändå bäst med att ligga ute i snöhögarna. Vilket ju resulterade i att han skapade sig något av en vinter päls. Vi har nog aldrig varit med om att en briard har haft en sådan här päls förr. Inte med de två andra vi hade iallafall. Och nu fäller han så det står härliga till.
Men det tråkiga i kråksången är, att han trivs inte alls i det, det märks, han mår inte bra. Det är för varmt för honom, eftersom att han trivdes bäst med att ligga ute i ett antal minus, till att ligga i en skugga under ett träd och flämta och flåsa och inte alls vara samma livliga hund som han brukar.

Så, summan av kardemumman, blir nog att hans päls får åka av denna sommar, både jag och mamma har kommit överens om att han inte blir någon utställningshund de närmsta två åren iallafall. Med tanke på att mamma väntar barn, som beräknas komma ut i juli och jag har fullt upp med jobb och annat. Det kommer alltså inte finnas så mycket tid över till utställningar och dyligt.

Men det väntas ju ett MH  test i sommar har jag förmig, vi ska verkligen försöka ta oss till vaxholm (?) och genomföra det.
Vi kommer även försöka fokusera mer på lydnad.
Annars kan jag bara säga, att han är genom mysig vår lilla nallebjörn. Leker jätte bra med hugo och lämnar aldrig hans sida när vi är ute på vår stora tomt. Men vi har märkt en annan sak. HAn har inte börja lyfta på benet när han kissar. Är det vanligt förekommande för hundar som inte går i särskillt mycket "inpinkade" revir ställen? Här i skogen går det ju inte alls några hundar som vi träffar på, är det en bidragande orsak, eller är han bara jäkligt lat?  Men jag kanske ska tillägga att det inte finns någon som hälst tillstymmelse till dominans i denna hund heller?
Han går verkligen jätte bra ihop med alla hundar vi har träffat. Ja för mig är detta ett mysterium.

Men här är några nyare bilder av Odjuret med =)



Soffmys med Husse Micael o Matte Heike



April - 10



Vilar huvudet lite på orgel-pallen i vintras

Vi hörs snart igen! Jag lovar!!

RSS 2.0