Hemmets lugna vrå.

Hej allihopa!
Nu har vi äntligen kommit till ro i nya huset. Flytt stök är inget roligt alls.

Nu har vi även fått internet igen, så nu kanske jag kommer att kunna bli liiite bättre på att uppdatera ;)

Senaste veckan har varit lugn. Gått skogs prommenader. Och lipton lyssnar fortfarande villigt. Han kommer nog bli en riktig gårds hund. Vi har nämligen inte satt upp något som helst staket som gör honom begränsad. Men han håller sig fortfarande runt huset. Vilket jag tycker är suveränt. Och eftersom vi bor i en återvänds gränd så behöver man inte direkt oroa sig för trafik. Det enda som gör mig orolig är om han skulle dra efter vilt. Men
det kan man väl inte heller gå och tänka på hela tiden.

Igår tappade han även två hörn tänder. Äntligen. men saken är den, att han har en hörn tand som gått sönder. (mjölktand)  men den  vill inte lossna. Fast det kanske är den som behöver lossna mest.
Men nu har han bara två hörn tänder kvar som ska väck. Den på underkäken sitter löst. så den kommer han nog gnaga bort när som helst.

Just det! nu har vi även börjat träna mycket sök ute. Och det går jätte bra. Däremot så är han inte så jätte pigg på att sitta jämte mej, utan ska sitta framför eller snett utifrån mig. Och det kanske inte är så bra om man ska träna lydnad. Men det är väl bara fortsätta träna som sagt var ;)



jag tycker han har blivit jätte stor. Kommer inte ihåg, men när är dem fullvuxna i kroppen?


Kommentarer
Postat av: Maria

Ja tänk va dom har växt, dizze har blivit en väldigt stor pojke.. :) Kul att det går bra på hemma på gården och allt.. Hur gör du när du tränar sök ute? Vi ska gå en sök-kurs i vår och kanske kan man börja lite.. :)

2009-11-12 @ 08:22:52
URL: http://www.hot-spots.se
Postat av: Therese & Polluxx samt cassi

Hallo Där



Hoppas allt går bra :-)



Nu länkar vi till er på vår hemsida :-)



Krama om Lipton!



Hälsning från Norr

2009-11-12 @ 11:01:22
URL: http://www.freewebs.com/castorbriard/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0